Proteiinipatukat

Ekokauppa Ruohonjuuri on lähettänyt minulle taas naposteltavaa testattavaksi.Tutustuin Pulsin sarjan proteiinipatukoihin.

Minä jolla on aina nälkä ja tulen hieman äkäiseksi jos en saa syötävää ajallaan, nämä ovat täydellinen välipala mukaan.
Yllätyin erittäin iloisesti näiden mausta. Olen aina ollut hieman skeptinen proteiini ja muille välipala patukoille enkä ole niitä hirveästi syönyt. Nyt voin hyvillä mielin todeta että tämmöinen herkullinen naposteltava voi välillä korvata välipalan ihan mainiosti. Ja miten kätevää se olikaan ujuttaa käsilaukkuun pienen vesipullon kanssa.

Pulsin tuotteet eivät sisällä minkäänlaisia geenimanipuloituja ainesosia, ei lisättyä sokeria, gluteiinia tai transrasvoja. Nämä laadukkaat Britaniasta tulevat terveelliset herkut ovat monen pelastus kiireessä ja välipalan korvaajana.


Proteiini on ihmisen energianlähde. Normaalisti ihminen saa tarvitsemansa määrän hyvin monipuolisesta ruokavaliosta mutta kun kulutus kasvaa tarvitaan lisää rakennusaineita. Näillä patukoilla voit huoletta korvata pienet välipalat silloin tällöin.

Ihmisen tarvitsemia aminohappoja on noin 20. Osan näistä elimistö voi valmistaa itse toisista aminohapoista, toiset taas on välttämätöntä saada ravinnosta.

Hyvänlaatuinen proteiini sisältää kaikkia välttämättömiä aminohappoja.
Proteiinia on jokaisessa elävässä solussa. Ja ihmisen painosta n. 20% koostuu proteiinista.


Nämä aminohapot ovat ihmiselle elintärkeitä kaiken kannalta, ne vaikuttavat mielialaan, verenkiertoon, verisuonten sisällä tapahtuvaan toimintaan. kilpirauhashormoonien lähtöaineena, aivojen välittäjäaineiden osina, sydämen ja verenkierron tehtävissä ja lukuisissa muissa toiminnoissa.

Suussasulavat ihanat isot suklaahippuset tässä mintun makuisessa patukassa olivat minun ehdoton suosikki. Täysin gluteiiniton ja vegaaninen voimapatukka joka myös maistuu hyvälle.
 Laadukkaista raaka-aineista valmistetut patukat sisältävät pähkinää, erilaisia marjoja, suklaata,        minttua, macaa sekä hippusia kaikenlaisia makuelämyksiä.
Nyt ei muuta kuin herkkujen äärelle, nämä sopivat ehdottomasti ihmisille jotka arvostavat puhtaita ja hyviä raaka-aineita teollisten patukoiden sijaan. Ja kaikille herkkusuille hyvällä omallatunnolla!

Terkuin Piiku :)


2 kommenttia

  1. Vitsit miten kiva blogi sulla. Jään odottaan mitä seuraavaks.

    VastaaPoista
  2. Kiitos vaan :) Tässä ollut pieni tauko postailuun kun oli kova flunssa ja lomailin sängynpohjalla. Mutta pian kuullaan taas.

    VastaaPoista

Kiva kun tulit, kerro toki ajatuksesi tähän :)

Back to Top