- 2 dl vettä
- 4 rkl korppujauhoja
- 1 rkl psyllium kuitujauhetta (voi korvata jos ei ole korppujauholla tämän)
- ripaus suolaa
- 1 porkkana raastettuna hienoksi
- n.200g Artisokan-sydämiä keitettynä ( tölkistäkin käy)
- reipas ripaus oman maun mukaan Rakuunaa
- ½ tl hienoa valkosipulijauhetta
- 2 kananmunaa
- n 150g juustoraastetta
- ½ bataatti
- Pistä korppujauhot sekä Psyllium kuitujauhe turpoamaan veteen. Anna turvota n. 10min välillä sekoittaen.
- Raasta sillä välin porkkana sekä bataatti.
- Lisää seokseen kanamunat ja loput aineet.
- Pyörittele taikinasta sopivan kokoisia pyöryköitä leivinpapreille, painele pyörykät kevyesti n. 3-4cm paksuisiksi.
- Paista uunissa 200 asteessa n. 30min uunista riippuen.
- Leikkaa pihvien päälle haluamaasi juustoa runsaasti, anna sulaa päälle. Halkaise tomaatit.
- Ripottele suolaa kummallekkin puoliskolle.
- Aseta alimman puoliskon päälle salaatin lehti.
- Salaatin lehden päälle tulee kastiketta (omani resepti alempana)
- Leikkaa sipulista rengas, jonka päälle asetat juustoisen ihanan pihvin.
- Kansi kiinni.
- Pistä coctailtikku bugerin läpi ja tarjoile.
- Mikäli haluat hieman kypsentää tomaatteja ennen tarjoilua käytä uunissa kevyesti tomaatin puolikkaita ennen täyttämistä.
Hampurilaiskastike:
- 1dl kreikkalaista jugurttia
- 1 rkl kapriksia
- pieni viipale kurkkua kuorineen
- ripaus suolaa
- ½ tl kuivattua persilijaa
VINKKI: Näitä voi foliossa grillata kesällä, kostuta kuitenkin tikut vedessä ja anna veden imeytyä ennen grillaamista.
Ei hassumpaa ollenkaan :)
VastaaPoista