Mehevä Aasia wokki sekä lihapullapata Apetit tuoreksista

Apetit tuorekset tupsehtelivat kauppoihin, minä lähdin testaamaan tuotetta ja katsomaan minkälaista naposteltavaa niistä saa loihdittua.

Tämä tuote osoittautui mainioksi, ruoka jonka siitä loihdin oli herkullista.
Tuote sopii kätevyydensä puolesta ehdottomasti retkille, mökille, venereissulle, kiireisille, ja miksei vaikka joka päivä. Nämä tuotteet ovat valmiiksi kuorittu ja pilkottu, ei muutakuin nappaat pannulle tai pataan ja that's it!

Valmistin näitä sellaisena päivänä että mulla oli oikeasti kiire. Valitsin keittiööni pari rasiaa testiin ja tuunasin ruokaa ystävilleni.

Aasia wokista loihdittiin nuudelipataa jossa yhdistyi ananas ja kookos sekä ihanat mausteet ja tietysti tuorekset.








Resepti nuudeliwokille:


  • 2 dl katkarapuja
  • ½ kookoshedelmää (tai kookoshippusia)
  • vihreitä ja mustia oliiveja oman maun mukaan
  • 1 dl fetajuustoa
  • 2 pkt maustamatonta nuudelia (n 120g)
  • ½ ananas tai purkkiananasta 
  • Apetina Aasia wok tuoreksia 1 pkt a' 200g
  • kourallinen tuorepersiljaa
  • öljyä paistamiseen
  • suolaa
  • ½ sitruunan mehu
  • 1 valkosipulinkynsi

  1. Keitä nuudelit kypsiksi. 
  2. Lisää pannulle öljyä, lisää kookospalaset ja oliviit pannulle, paista hetken aikaa.
  3. Paina valkosipulinkynsi veitsenkärjellä rikki ja lisää pannulle porisemaan. 
  4. Hienonna persilja sekä pilko ananas kuutioiksi. 
  5. Lisää kaikki aineet lopulta pannulle ja sekoita. Pirskottele päälle suolaa.
  6. Valmista kastike. 

Kastikkeen resepti: 

  • 1 avocado 
  • 5 aurinkokuivattua tomaattia
  • 1dl kermaviiliä
  • ripaus suolaa






Toinen keittiön testiin otettu tuorespaketti oli Apetinan Tuorekset Sienestäjän pannuvihannes.

Tämä oli niiiin hyvää padassa jonka valmistin että ostan tulevaisuudessa varmasti tätä reissulle mukaan kun haluan jossakin mökillä tai eräretkellä herkutella.

Padan resepti tulee tässä: 


  • Apetit Tuorekset Sienestäjän pannuvihanneksia a' 200g
  • 4 kananmunaa
  • 4 itsetehtyä lihapullaa (voi käyttää toki myös kaupan valmiita)
  • 5 rkl valkoviiniä
  • 1 dl ruokakermaa
  • 3 rkl tuorejuustoa (käytin aurinkokuivattu tomaattia)
  • suolaa
  • öljyä paistamiseen
  • kourallinen tuorepersiljaa

  1. Paista pannulla öljyssä kevyesti sienestäjän pannuvihannekset ja lisää oman maun mukaan suolaa.
  2. Laita paistetut vihannekset uunivuokaan.
  3. Pilko persilja hienoksi. 
  4. Sekoita kerma valkoviini sekä tuorejuustoa keskenään, lisää hieman suolaa sekä persilja.
  5. Kaada osa kermasekoituksesta tuoreksien päälle. 
  6. Leikkaa lihapullat kahtia ja asettele pataan. 




Kiitokset Apetit herkuista :) Mikäli haluaisit itse testata tuotteita niin kipaiseppas osoitteeseen YesorNope ja kurkista mitä siellä on tarjolla.

Nyt vain kaikki testaamaan ja herkuttelemaan helpoilla tuoreksilla!



Nähdään pian, terkuin Piiku :)

Ei kommentteja

Kiva kun tulit, kerro toki ajatuksesi tähän :)

Back to Top