Jeee! Minä sain täydet pisteet Helsinki Design Schoolin ensimmäisestä arvosteltavasta kotitehtävästä. Olen tosi iloinen. Opiskelen valokuvaamista kyseisessä koulussa. Olen aina rakastanut valokuvaamista ja koulu ei tunnu koululta vaan se on juuri sitä mitä rakastan tehdä tämän blogin lisäksi :) Eilen harmikseni jouduin lähtemään kotiin kesken koulureissun kun tuli niin heikko olo.
Olen aloittanut tämän postauksen jo neljästi ja ottanut päiväunetkin välillä. :D Mutta eiköhän me saada tämän päivän puolella tämä purkkiin.
Olin pakastanut kukkakaalia ja parsakaalia keittoa varten. Nyt oli hyvä hetki tehdä lämmintä soppaa flunssaan. Tämä ihanan kermainen terveyspommi maistuisi varmaan teillekkin niin päätin sen tulla tänne jakamaan.
Resepti:
- ½ punasipuli
- 1 kukkakaali
- ½ parsakaali
- 2 perunaa
- 1 rkl luomu kasvisliemijauhetta (voit korvata myös kasvisliemikuutiolla)
- 4rkl cashew-tahnaa
- 1 ½ dl kookoskermaa
- ½ dl seesaminsiemeniä kuorettomana
- 6 dl vettä
- suolaa oman maun mukaan
- Kuori perunat ja keitä niitä n 20min.
- Paloittele parsa ja kukkalaalit ja lisää perunoiden joukkoon.
- Paista pannulla oliiviöjyssä sipuli ja seesaminsiemenet kauniin ruskeiksi.
- Lisää kaikki aineet kattilaan paitsi kookoskerma ja anna hetken maustua makujen yhteen.
- Lisää kookoskerma juuri ennen soseuttamista.
- Soseuta sauvasekoittimella tai blenderissä.
- Lisää vielä vettä tai kookoskermaa jos haluat keitosta juoksevampaa.
VINKKI: Mikäli kookoskerma tuntuu hurjalle voit toki käyttää tavallista ruokakermaa tilalle.
Maistui myös lihansyöjälle��
VastaaPoistaVain kookos vaihtui creme fraicheen koska sitä oli kaapissa
Ompas kiva kuulla :) Keittoja tulee syötyä hyvin paljon edelleen.
Poista