Suuren suosion saavuttanut monsterileipä

FB Kokeissa jakamani Monsterileipä sai yllätyssuosion. Sen johdosta päätin teille tehdä aiheesta postauksen kuinka tämä herkkuleipä tehdään.




Tämä ei terveellisyyttä hirveästi hivele mutta tämä on flunssapotilaan ehdoton herkku, sillä tässä on makua! Potkua antaa jalapenot ja chilimajoneesi.



Resepti:


  • 3 paahtoleipää
  • ½ tl oreganoa
  • chilimajoneesia
  • 3 viipaletta jalapenoja
  • 9 siivua juustoa
  • 70g tomaattipyrettä
  • 7 isoa lastua paprikasipsejä
  • 100g tonnikalaa
  • 5 viipaletta punasipulia

  1. Voitele leivät tomaattipyreellä.
  2. Jaa tonnikala leiville lusikalla.
  3. Murustele päälle sipsit pieniksi palasiksi.
  4. Lisää jokaiseen leipään jalapeeno viipale eri kohtaan,
  5. Ota sipulirenkaat ja hajota ne, lisää sipsien päälle.
  6. Ripottele oregano leipien päälle ja viipaloi lopuksi jokaiseen leipään kolme juustosiivua.
  7. Paista uunissa keskitasolla 175 asteessa n. 20min.

Leivän koostaminen:

  1. Leikkaa jokainen leipä viistosti keskeltä kahtia. 
  2. Lado pinoon leipäkolmiot niin että aina muodostuu kerros herkkuja.
  3. Lävistä kahdella coctailtikulla.
  4. Pursota chilimajoneesia kovasti päälle. 
  5. Käy kiinni!






Taas saa leipää syödäkseen. Nyt minä lähden päiväunille ja ei muutakuin leivän tekoon. 

Terkuin: Piiku :)

2 kommenttia

  1. Hallowiininä pelottavan hyvvää!! >:)

    VastaaPoista
  2. Halloweenin kunniaksi julkaisin tämän reseptin Facebookissa uudestaan :) Mutta hooopppsss nuo vanhat valokuvat minkälaisia ne ovatkaan :D Ihanaa Halloweenia sinulle :)

    VastaaPoista

Kiva kun tulit, kerro toki ajatuksesi tähän :)

Back to Top