Arla luonto+ ja Ida Frosk ruokataidetta workshop

Arla piti ihanan päivän bloggareille Ida Froskin kanssa Milttonin Showroomissa. 
Päivä alkoi mukavasti esittelyillä ja herkullisilla naposteltavilla. Ida Frosk kertoi omasta ruokafilosofiastaan ja piti pienen esittelyn töistään sekä kertoi hyviä vinkkejä ruokataiteen tekemiseen.








Meitä odotteli ihana pöytä täynnä herkkuja ja Arlan jugurtteja, sekä työpöytä välineineen. Ida näytti meille ensin mallia kuinka hän luo ruokataidetta ja sen jälkeen saimme laittaa luovuuden kukkimaan ja tehdä muutaman ruoka-aiheisen tehtävän. 




Idan tekemä suloinen possu jugurtista, hedelmistä ja vihanneksista :) 



Ensimmäiset tehtävät tehtiin pienissä ryhmissä, tehtävänä oli luoda ruokataidetta jugurtista.Tässä minun ja Beach House Kitchenin Helin upeat luomukset :D Hämähäkki sekä jugurttikakku. Naurua piisasi ja näitä oli hurjan kivaa tehdä. Tuli naposteltua osa koristeista ja muutamaan kertaan sortui kyllä koko kakkukin. 

Lisää kaunista ruokataidetta.





Toisessa tehtävässä piti tehdä jotakin terveellistä. Minä tein klubileivän terveellisemmässä versiossa Arlan herkullisella tuorejuustolevitteellä. 

Leivän ohje tulee tässä:

  • 2 paahtoleipää
  • ½ paprika
  • 1 tomaatti
  • Arlan tuorejuustolevitettä ( maustamaton)
  • iso nippu pinaattia
  • kurpitsan siemeniä 
  • porkkanaviipaleita
  1. Voitele leivät tuorejuustolla.
  2. Viipaloi tomaatti sekä porkkana.
  3. Lado leivän päälle paprika sekä tomaatit. 
  4. Halkaise leipä keskeltä viistosti.
  5. Voitele vielä tuorejuustolla keskelle jäävät osat.
  6. Laita väliin kurpitsansiemeniä sekä porkkanaviipaleita ja loput paprikoista ja tomaateista.
  7. Lävistä veitsellä ja herkuttele. 



Ihana Ida Frosk esittelemässä omaa ruokataidettaan. 

Päivästä jäi erittäin hyvä mieli. Vastaanotto oli lämmin ja tervetullut. Saimme syötävää ja juotavaa yllin kyllin sekä hauskan päivän mukavien ihmisten ympäröimänä. Lopuksi Arla antoi meille mukaan vielä kassilliset herkkuja joita muuten napostelen tässä samalla kun kirjoitan :) 

Lopuksi palkittiin kolme parasta ruokataidepostausta. Onneksi olkoon kovasti voittajille!
Kiitos Arlan väki Ida ja Milttonin porukka sekä muut bloggaajat.

Pian päästään kurkistamaan kun tämä blogi suuntaa lapin eräkeittiöön. 

Nähdään taas pian ja herkuttelemisiin. Terkuin Piiku :)


Ei kommentteja

Kiva kun tulit, kerro toki ajatuksesi tähän :)

Back to Top