Esittelyssä Vitamix

Nyt tulee asiaa blenderistä, Vitamixistä jota suosittelen jokaisen herkuista ja hyvästä ruoasta nauttivan keittiöön. Postaus on tehty yhteistyössä Raakapuodin kanssa.

Minäkin olen liittynyt keittökoneiden huipputiimiin hankkimalla itselleni Vitamixin jota Jyrki Sukulakin kovasti hehkuttaa. Enkä turhaan, tämä on aivan paras kodinkone jonka olen ikinä itselleni ostanut.
@ Tämä kuvasarja koostettu Raakapuodin sivujen kuvistaTämä 2hv:n moottorilla varustettu keittiöihme loihtii herkut jokaiseen lähtöön. Pääsin testaamaan tätä laitetta Smoothien SM-kisoissa viime vuonna jonne pääsin kilpailemaan semifinaaleihin. Paluuta sen jälkeen ei ollut ja halusin koneen ostaa myös itselleni.

Aijemmin yritin tehdä paksuja ihania smoothieita entisellä pienellä blenderilläni ja tuskailin kun moottori ei jaksanut pyörittää smoothieta haluamaani muotoon. Sain aina vetistä juomaa lasiin. Vaikka jotkut smoothiet ovatkin hyviä laimeina  halusin myös paksuja välipaloja jotka täyttävät mahan.
Tällä koneella itse olen tehnyt mm: Puuroja, kastikkeita, erilaisia tahnoja, smoothieita, keittoja, yrttisekoituksia, hilloja ja jäätelöä.

Teknisiä tietoja vitamixistä: 

Takuu: 84 kuukautta, (koskee koneen moottoriosaa)
Nopeudet: Vaihe I: Portaaton. Vaihe II: Turbo
Teho: 230 V, 1000-1200 W. 
Ulottuvuudet: 18.5 × 21 × 51 cm (L x S x K). 5.0 kg.

Blenderin mukana tulee apusekoitin joka auttaa paksujen massojen tekoa. Varovasti pyörittelemällä sauvalla raaka-aineita saa massaa tasaisemmaksi. Blenderissä on myös buusti asetus jolla saa potkua sekoitukseen.

Kannu joka tulee koneen mukana on vetoisuudeltaan 2l. Vaihtokannuja saa ostettua erikseen ja niitä on olemassa myös vielä 1.4l ja 0.9l koossa.

Konetta kannattaa aina täyttää kovimmista raaka-aineista pehmeimpiin. Nesteet olen lisännyt yleensä viimeisenä.

Katso blenderin käyttöä lisää Täältä

Pipsa Hurmerinnan sanoin "Vitamix on minulle keittiön Rolls Royce. Käytän sitä päivittäin ainakin smoothien tekoon. Myös keitot, jäätelöt ja erilaiset tahnat onnistuvat upeasti. Tuntuu että koneeseen voi laittaa mitä vaan ja lopputuols on aina fantastinen!"Valokuvatessani teille Vitamixiä kehittelin myös luonnollisesti respetin teidän iloksi. 

Resepti:

10cm Kurkkua kuorineen
1 Jäinen banaani
1 dl Jäisiä mansikoita
½ dl Jäisiä puolukoita
1dl Rahkaa
1tl Lucumaa
2rl Agavesiirappia
1tl Kookosöljyä
3 Salaatinlehteä

* Pistä kaikki blenderiin, aloita kovimmista raaka-aineista ja pistä ne pohjalle ensiksi. 

* Tarjoile heti. 
Tämmöistä herkuttelua ja keittiömasiina intoilua tällä kertaa. 

Mikäli haluat tämmöisen sekottimen itsellesi ostaa, olen saanut lukijoilleni Raakapuodilta alennuskoodin jolla saa 20 euroa alennusta klikkaa Tästä

Pian starttaa blogissa kosmetiikka ja ihonhoito jutut.

Nyt mukavaa alkavaa viikkoa jokaiselle, Terkuin Piiku :) 

Ei kommentteja

Kiva kun tulit, kerro toki ajatuksesi tähän :)

Back to Top