Detox Vesi


Voimaa antavat Detox Vedet 

  Muistatko sinä juoda tarpeeksi vettä? 

Yli 60% ihmiskehon painosta sisältää vettä. Veden elintärkeät tehtävät koostuvat mm. ruoansulatuksessa, syljen erityksessä, verenkierrossa, ravinnon kulussa sekä kehon lämpötilan ylläpitäjänä. Veden tehtävä on ylläpitää tärkeää nestetasapainoa. 

Tärkeintä olisi nauttia vettä tasaisesti pitkin päivää. Ja jos pelkkä veden maku ei maita niin Detox vedet ovat tässä tapauksessa äärettömän mahtava ratkaisu! Vesi näyttää hyvälle ja maistuu aina erilaiselle kun ravintoaineita vaihtelee. 

Ihmisen tulisi juoda silloin kun elimistö kokee janon tunnetta.

 • Vettä tulisi nauttia yhtä paljon kuin sitä menettää kehosta. Pitäisi muistaa kuitenkin että liiallinen vedenjuonti ei ole hyvästä. Hypotranemia on yhtä vaarallinen tila kuin nestehukkakin. Liian suurina määrinä vesi alkaa poistamaan elimistöstä tärkeitä nesteitä ja suoloja.
 • Aikuisen ihmisen veden tarve vuorokaudessa on noin 1.5 - 2 litraa. Veden tarpeeseen vaikuttaa myös ikä, liikunnan määrä, ilmasto sekä syödyn ruoan sisältö.
 • Vesi auttaa pudottamaan painoa, se kuljettaa elimistöstä pois kuona-aineta sekä pistää aineenvaihdunnan vilkkaammaksi. Veden juonti auttaa myös maksaa ja munuaisia toimimaan. 
 • Nestetasapainon voidessa hyvin myös lihaksisto voi paremmin, tämä auttaa suoriutumaan ja voimaan kehoa paremmin rasituksessa. 
 • Ihmisen iho, on suojamuuri joka ottaa vastaan päivittäin valtavan määrän ulkoisia haittoja. Iho sisältää vettä runsaasti joten sitä tulisi ravita juomalla vettä joka ylläpitää ihon elastisuutta ja toimintaa. 


Detox Veden tekeminen on äärettömän helppoa, tarvitset vain lähdevettä tai sitten suoraan raanasta, valitset mieleisesi yrtit, marjat, hedelmät tai vihannekset maustamaan vettä. 

Itse kun valmistan näitä vesiä annan veden maustua yön yli jääkaapissa jotta mahdollisimman paljon saan irti laittamistani aineksista. 

                Tässä muutama ohje tältä päivältä omista yksinkertaisista ja maukkaista juomista.


0,5l Lähdevettä 
½ Cantaloupemeloni
½ Sitruuna
1 viipale Inkivääriä

Lasiseen pulloon yöksi maustumaan.0,5l Lähdevettä 
n. 10cm Kurkkua siivuina
1 Kiivi

                                                    Lasiseen pulloon yöksi maustumaan.


0,5l Lähdevettä
n. 10cm Porkkanaa kuorittuna ja siivuina
5 Persilijanoksaa
3 Tillinoksaa 

     Lasiseen pulloon yöksi maustumaan.


                     Vesi on ihmiskehon paras puhdistaja! Bakteerien ja kuona-aineiden poistaja. 


 Kippis terveellisesti kaikille!

Terveisin Piiku :)


2 kommenttia

 1. Näyttää kyllä valtavan hyviltä! Pakko pistää testaukseen!��

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kiva kuulla :) Kiva että voin jakaa omia vinkkejäni muille.

  VastaaPoista

Kiva kun tulit, kerro toki ajatuksesi tähän :)

Back to Top