Avocadoveneet

Joulu on ohi. Eikä kyllä tullut herkuteltua juuri yhtään. Päinvastoin minä söin pilttiä päiväkausia koska päättivät joululahjaksi hammaslääkärissä poistaa viisaudenhampaan.
Kun kaikki muut ovat kinkusta täynnä ja vannovat taas treenimotivaation löytymistä sekä litteämpää vastaa, minä olen nälkäisempi kuin koskaan. Ja päätin tehdä uudenvuoden kunniaksi avocadoveneitä.


Avocadosta on niin moneksi että se on varmaan monipuolisin ruoka-aine jota käytän hedelmistä. Olen käyttänyt avocadoa sekä makeisiin sekä suolasiin herkkuihin, kastikkeisiin, smoothieisiin, salaatteihin ja ruokiin yleensä.
Avocadosta puhutaan sen olevan terveyspommi, eikä suotta. Tämä hedelmä sisältää valtavasti kaliumia ja terveellisiä rasvoja. Avocadolla on arvokas ominaisuus pitää mahaa kylläisenä. Avocado alentaa myös kolesterolia elimistössä. Ja avocado sisältää valtavasti vitamiineja sekä kivennäisaineita.

Herkullisen, nopean ja yksinkertaisen avocadoveneen saat tällä reseptillä, etkä voi mennä pieleen.
  • 1 Iso avocado
  • 2 kanamunaa
  • Suolaa
  • Pinnalle pilkottua persilijaa
  • 2 murskattua cashewpähkinää

Tarvitset pehmeitä avocadoja, yhdestä avocadosta saat kaksi venettä.
Halkaise avocadot ja poista siemen.
Koverra varovasti lusikalla osa hedelmälihasta pois (Itse ohjasin lusikan suoraan omaan suuhuni;)
Pirskottele pohjalle hieman suolaa
Riko yksi kanamuna aina yhteen puolikkaaseen.
Asettele varovasti uunivuokaan ja paista n 200 astetta ja 30 minuuttia.


Upeaa uutta vuotta kaikille. Itse lähden valmistautumaan iltaa varten. Palaamme siis ensi vuonna uusin kujein. Kiitokset kaikille että olette alkaneet seuraamaan minun taivalta bloggaajana. Ruoanlaitto on yksi rakkaimmista harrastuksistani valokuvaamisen lisäksi. Ja ihanaa että olette siinä mukana. Nähdään taas.  

-Piiku

Ei kommentteja

Kiva kun tulit, kerro toki ajatuksesi tähän :)

Back to Top