Pilttipurkit loistava kierrätyskohde

Heissulivei väki :) 

Toissa kerralla kerroin kierrättäneeni lasipurnukoita joista esittelin teille osan tekemistäni ihanista smoothielaseista.

Olen tänä vuonna kerännyt ystäviltäni erilaisia purnukoita ja omistani säästänyt mitä on tullut käytettyä. Loistavaksi joululahjaksi sopivat pilttipurkit pääsivät tänä vuonna osaksi jouluteemaa ja joululahjoja.


Koska haluan itselleni terveyttä ja hyvinvointia, terveellistä ruokaa ja terveellisiä asioita myös toivon ja haluan antaa niitä ystävilleni ja läheisilleni.


Liotin pilttipurkit kuumassa fairy vedessä. Annoin liota yön yli ja pesin purnukat sekä kannet hyvin sisältä ja ulkoa.

Suunnittelin smoothien johon käytin purkillisen kokoamiani aineita sekä tein reseptin jolla loin koko juoman.

Kuiva-aine purnukkaan tänä vuonna tuli:

 ♥ Kolme luumua
 ♥ Kaurahiutaleita
 ♥ Karpalorouhetta 3tl
 ♥ Maca jauhetta 1tl
 ♥ Suolattuja cashew pähkinöitä
 ♥ 1 tl chian siemeniä 
 ♥ Pieni hippusellinen auringonkukan siemeniä
 ♥ Pieni hippusellinen kurpitsan siemeniä

Lopuksi suljin kannet hyvin kiinni ja askartelin purkkiin kannet lautasliinoista jotka kiinnitin pakettinarulla. Suurella osalla ystävistäni kiinnostaa kovasti syömäni ja käyttämäni ruoat he eivät vain ole niitä kaikkia testanneet tai ostaneet niin tämä on loistava tapa antaa maistiaisia sekä samalla terveellinen välipala.

Tässä on yksi ihana vinkki jonka voit tehdä ja antaa lahjaksi. Ei maksa paljon kappaleelta kun ostaa tuotteet ja siinä saa naposteltavaa myös itse :) 

Blogin arvonta muuten on vielä käynnissä hetkisen. Mikäli et ole osallistunut siihen niin nyt kannattaa se vielä tehdä. Nimittän 10.12.15 Arvotaan voittaja jolle lähtee tuo Ruohonjuuren ihana joulupaketti kotiin. Osallistua voit siis joko Facebookissa kommentoimalla Tästä tai sitten kommentoimalla tuota edellistä postausta Tästä .

Minä alan leipomaan nyt ihania uusia joululeivoksia sekä suunnittelemaan aamushotteja, terveellisempiä sellaisia :D 


Nähdään taas pian terveisin Piiku :) 


Ei kommentteja

Kiva kun tulit, kerro toki ajatuksesi tähän :)

Back to Top