Kesän coolein limsa on löytynyt!

Postaus tehty yhteistyössä Honkajoen Panimon kanssa. 

Kerroin teille tässä jokin aika sitten eräässä postauksessani etten juuri enään juo limsaa saunajuomana, nyt siihenkin tuli muutos. Honkajoen Panimo nimittäin on kehitellyt taatusti tämän kesän parhaimman limpparin niin lapsille kuin aikuiseenkin makuun. Ja mikä parasta kuten Honkajoken väki itse sanoo "Suomalaiset marjat marjoina ja kotiseutumme kunniakkaat perinteet virkistävien juomien syntysijana. Sihauta korkki auki ja tunnet sen."








Ylisöpöt etiketit saivat minut ensimmäisenä kiinnittämään limsoihin huomiota, olen eläinrakas ja minua kiehtoo aina kaikki erilainen ja uusi varsinkin hyvällä periaatteella tuotettu tuote. Tämä oli siis rakkautta ensisilmäyksellä limsapulloon.
Honkajoen Panimon limsapulloja koristaa hauskat eläinaiheiset etiketit ja jokaisella on oma makunsa. Makuina limsoissa ovat : Mursu mustikkalimonaadi, pöllö puolukkalimonaadi, kissa punaherukkalimonaadi, possu mustaherukkalimonaadi ja jääkarhu karpalolimonaadi. 

Päätin teille loihtia näistä limonaadeista kesäisiin juhliin boolin joka on helppo valmistaa ja saa vieraiden makuhermot heräämään aitoihin makuihin. Aikuisempaan makuun voit lorauttaa tietysti tiskin alta vähän miestä väkevämpää jos siltä tuntuu mutta booli maistuu erittäin hyvin myös ilman sitä.

Olen myös itse herkutellut näitä limsoja saunajuomana ja hupenee koko ajan joten minun oli nopeasti alettava kuvaushommiin ettei katoa kaikki. Nyt kun kirjoittelen tätä postausta limsat ovatkin jo melkein loppuneet, viimeisiä tässä maistelen kirjoitellessa. 

Maailman helpoin kesäbooli: 

  • 1 pullo Possu limsaa ( mustaherukkalimonadi)
  • 1 pullo Mursu limsaa (mustikkalimonadi)
  • 1 pullo Kissa limsaa ( punaherukkalimonadi)
  • ½ l appelsiini kivennäisvettä
  • 1 lime
  • 1 appelsiini
  • 2 dl jäisiä vadelmia
  • runsaasti jäitä

  1. Pese ja viipaloi hedelmät.
  2. Kaada kulhoon kaikki limsat sekä kivennäisvesi.
  3. Lisää hedelmäviipaleet joukkoon.
  4. Lisää lopuksi jäiset vadelmat ja jäät.
  5. Tarjoile heti.
  6. Nautiskele kesästä. 

VINKKI: Voit käyttää myös muita jäistä hedelmiä tai marjoja booliin.












Mikäli mielit näitä limsoja omaan lähikauppaasi eikä niitä vielä siellä ole myynnissä kannattaa lähimmälle K-Marketille vinkata asiasta he sitten tilaavat hyllyyn tuotteita. Olen itse pyytänyt josko saisimme tänne lähimarkettiin kesäksi kyseisiä tuotteita.

Honkajoelle vaan terveisiä että tuotetta on jo kovin kysytty tänne Keski-Suomen alueelle kauppoihin kun olen limsoista puhunut ;)

Sellaista tällä kertaa. Nyt jatkamme herkutteluja. Ja sitä ruokaa on tulossa sitten ihan seuraavaksi kun toivomusta oli.


Ihania kesäpäiviä kaikille.

Terkuin: Piiku :)

14 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Eikö olekkin. Näin tuon mursu limonadin instagramissa ja halusin välittömästi selvittää kuka etiketin ja limsan takana on :) Nämä saa sellaisen söpöys pöristyksen aikaan :)

      Poista
  2. Älyttömän suloiset etiketit! Mustikkalimonadi kuulostaa sellaiselta, jota haluaisin kyllä maistaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustikka on oma lempparini ehdottomasti, vaikka tykkäsin ihan mielettömästi näistä kaikista. Puolukka ja karpalokin olivat todella hyviä ja en voi kyllä mitään väheksyä :)

      Poista
  3. Eikä miten suloiset etiketit noissa pulloissa on! Melkein toivon, että joisin mitään missä on hiilihappoja - ihan vain päästäkseni maistamaan noin herkullisen värisiä juomia. Näyttävät niin raikkaille ja maut kuulostavat kyllä herkullisille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ovat kyllä makoisia. Ja tuli itelläkin sellanen söpöysfiilis kun nämä näki :)

      Poista
  4. Voi että, miten suloisia! Jossain muistan tuon mursun nähneeni! Ja nuo maut kuulostavat ihan älyttömän raikkailta ja hyviltä! Pitääpä katsoa oman lähi K-marketin limsahyllyä sillä silmällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsoppas ihmeessä. Ja tosiaan riittää kun kassalla tai jollekkin kaupassa mainitsee asiasta niin he kyllä varmasti tilaavat näitä sinne :) Mun oma lapsiraati anto kymmenen pistettä ja kuulemma possumerkin limsoille heh!

      Poista
  5. Voi miten sievät pullot - tosin tuskin saa täältä pk-seudulta ?!

    VastaaPoista
  6. Aivan mielettömän hauskoja! Kiva kuulla kotimaisuus näkökulmasta, jotenkin harmittaa, että ravintoloissakin on usein vaan se kokis tai pepsi, eikä tälläisiä ihania kotimaisia vaihtoehtoja!

    VastaaPoista
  7. No jopas on söpöjä limupulloja ja mautkin vaikuttaa herkuilta! Täytyykin katsastaa lähikaupan valikoima, jospa näitä löytyisi hyllystä!

    VastaaPoista
  8. Oi että miten söpöjä limuja! Löytyisipä näitä jostain juhannusjuomiksi. Ja maut kuulostavat myös upeilta.

    VastaaPoista
  9. Oi miten ihanat etiketit ja söpö pakkaus. Iiik, tahtoo :D

    VastaaPoista
  10. Ihanan söpöt etiketit!! Mietin vain makujen kohdalla, että itselleni saattavat olla liian makeita :/

    VastaaPoista

Kiva kun tulit, kerro toki ajatuksesi tähän :)

Back to Top