Terveellistä kauneutta iholle

Postaus sisältää kaupallista sijoittelua ja mainontaa.

Kirjoitan tähän reseptien väliin pienen postauksen kauneudenhoidosta.

Terve iho on varmasti lähtökohta sille mitä ihon alla tapahtuu. Iho on ihmisen suurin elin joka toimii suojamuurina ulkoisille pöpöille ja bakteereille. Mikäli iho ei ole kunnossa se on suurena tartuntaporttina ulkoapäin tuleville hyökkäyksille.

Kosmtiikassa minulle tärkeintä on raaka-aineiden sisältö. Ja se että tuotetta ei ole testattu eläimillä. Mitä ekolokisempi sen parempi. 

Minulla on rutiinit joita automaattisesti teen viikoittain. Pesen joka päivä kasvot aamuin illoin kylmällä vedellä. Kylmä vesi supistaa ihohuokosia ja saa ihosta pehmeämmän ja mattapintaisemman. 

Kuorin ihon ainakin kerran viikossa. Ja kosteutan joko naamiolla tai tehoseerumilla sen jälkeen. 

Sain ihanalta Jamelalta ihonhoitopaketin testattavaksi. 

Suuren suosion saavuttanut Konjac-sieni oli paketissa mukana. Luonnon oma ihmesieni on samettisen pehmeä eikä raavi ihoa. Se poistaa hellävaraisesti kaikki epäpuhtaudet. Konjac-sieni on Aasiassa perunamaisen Konjac-kasvin juurta. 
@Kuva netistä


Sieni toimii näin: 
  • Ensimmäisellä kerralla anna sienen imeä kunnolla vettä itseensä ainakin 5 minuutin ajan. 
  • Purista sienestä ylimääräinen vesi pois varovasti, älä väännä sillä sienen rakenne ei tykkää kiertävistä liikkeistä ja voi hajottaa tämän rakennetta. 
  • Voit puhidstaa ihon pelkästään vedellä ja sienellä tai lisäämällä puhdistusainetta.
  • Pyörittele sientä pyörivin liikkein kasvoilla sekä kaulan alueella. 
  • Muista huuhdella sieni hyvin käyttön jälkeen. 
  • Laita kuivumaan ilmavaan paikkaan seuraavaa käyttökertaa varten.
Itse totesin jo muutaman käyttökerran jälkeen että sieni todellakin toimii. Iho on sileämpi ja tasaisempi. Nenän kohdalla varsinkin röpelöisen tuntoinen iho voi nyt paremmin säännöllisen käytön jälkeen. Minulle lähetetyt kosmetiikkatuotteet olen testannut pitkällä aikavälillä. Käytän tuotteita pitemmän aikaa jotta voin niistä kertoa tarkemmin kuinka ne toimivat. Mielestäni yhden käyttökerran jäkeen ei voi kovin laajamittaista kertomusta antaa :) Tuon ihmesienen kanssa olen testannut kuukauden tehokuurina Vitamiini-C seerumia joka ilta.Tämä tuote stimuloi kollageenin tuotantoa ja supistaa huokosia. Ihon väri minulla ainakin on kirkastunut tämän myötä ja uskon että tuon ihmesienen kanssa ovat yhdessä tehneet iholle hyviä juttuja. Tätä kannattaa testata kyllä ehdottomasti kuurina. Ja myös toki voi käyttää säännöllisestikkin muutamana iltana viikossa. Voit kurkistaa tuotetta Täältä.

@ Kuva Jamela

Hehkutan teille nyt tätä ihmesientä ja aivan syystä. Se edustaa ekologisuutta sekä luonnonmukaisuutta ja on iholle hyväksi. Näitä ihmesieniä on olemassa erilaisia, Kuivasta ihosta rasvoittuvaan. Mikäli mielit itsellesi ihmesientä sen voit tilata esimerkiksi Täältä

Muista tilatessa että Jamela on antanut minun blogini lukijoille etukoodin jota käyttämällä saat alennuksen tuotteista kassalla. Kirjoita lukija15 ja aktivoi 15% alennus tilauksestasi. 


Mun on pakko myös vinkata teille nuo Jamelan kultanaamiot. Olen niitä testannut myös aikasemmin. Täytyy tunnustaa että olin hieman skeptinen niiden suhteen ( toki olen monenkin asian suhteen, mitä tulee kosmetiikkaan) Iho todella oli silkinsileä tuon naamion jälkeen hyvin pitkään. Sivelin kasvoja jatkuvasti koska ne tuntuivat niin pehmeiltä.

Kannattaa tutustua tähän putiikkiin ja sen ihaniin ja erikoisiin tuotteisiin. Ja hyödyntää tuo lukijaetu samalla. 


Ikäväkseni tähän loppuun joudun kertomaan että tämä on blogin viimeinen kauneuspostaus. Blogi siirtyy jatkossa kirjoittamaan vain ja ainoastaan ruoasta ja siihen liittyvistä asoista. Mutta nautitaan hetki vielä kauneuden parissa. :)

Nyt hyvää yötä ja kauniita unia. Pitkät viikot alkaa olla takana puurtamista koulun, työn, blogin ja uusien yhteistyökuvioiden kanssa. Yöunia on saanut nauttia hyvin hyvin vähän. Onneksi kiire alkaa pikkuhiljaa helpottamaan ja pääsen normaaliin elämänrytmiin. Joka sisältää kyllä kaikkia noita edelleen :D

Terkuin - Piiku

Ei kommentteja

Kiva kun tulit, kerro toki ajatuksesi tähän :)

Back to Top