Kuningatarsmoothie

Se on sitten smoothie-viikon päätös ja viikko pulkassa. Kunigatarsmoothie sai nimensä siitä että se sisältää ison pommin kaikkea hyvää.

Muistan tällä viikolla heränneeni puhelinsoittoon johon vastasin että, oota vähän pitää blenderi käynnistää :D Jatkossa blogi päivittyy tasaisesti noin muutaman kerran viikossa. Tämä oli viikon mittainen startti tähän kirjoitteluun :)

Päivä 7. SunnuntaiOhje

2dl Luonnonjugurttia
1 Appelsiini
1 Avocado
1rkl Goji-marja jauhetta
1tl Kurkumaa
Ripaus sitruunaruohoa
½dl Chia vanukasta 
2rkl Hunajaa
1 oksa Basilikaa
10cm Kurkkua kuorineen
½ Sitruunan mehu

* Sekoita chian-siemenet n.2tl puoleen desiin vettä ja anna turvota rauhassa vaikka yön yli. Sekoita ja lisää jo valmiiseen smoothieeseen ja kevyt hämmennys. Chian-siemenistä voit lukea lisää Täältä.
Goji-Marjat ovat herkullisia naposteltavia. Goji-marjat käyvät jauheena erinomaisesti smoothiejuomiin. Myös jauhamattomat marjat käyvät mutta suositeltavaa olisi liottaa marjat ennen käyttöä. Gojista saa myös leivonnaisiin, raakaherkkuihin terveellistä lisää sekä siitä voi keittää myös teetä. Gojin tunnetaan vahvistan immuunijärjestelmää. Marja sisältää 18 aminohappoa. Maksaa puhdistava marja myös alentaa kolesteroliarvoja ja pitää verensokeria tasaisena. Pieni marja tulee kaukaa joten tavallisen ruokakaupan snaksihyllyltä tulet löytämään lisäaineilla kyllästetyn hippusen joka ennen oli täynnä elinvoimaa. Suosittelen siis kääntymään luomun puoleen. 


Purnukan voi sulkea ja viedä vaikka tuliaiseksi valmiin ihanan smoothien. Minä vein tänään töihin herkuksi yhden tällaisen.

Kiva kun olitte mukana tällä viikolla. Palataan asiaan pian ja uusin kujein. Ihastellaan vähän ruokia. 

Pirteää ja mukavaa ensi viikkoa kaikille.

Terkuin Piiku :)
Ei kommentteja

Kiva kun tulit, kerro toki ajatuksesi tähän :)

Back to Top